| |

250 What Am I Riddles With Answers (The Entire Family Will Love)

question featured image; what am I riddles funny

I’m full of engaging word puzzles. I can be played anywhere. And I am a fun challenge for the entire family.

What am I?

What Am I Riddles with Answers!

These entertaining riddles will have everyone using their critical thinking skills! Enjoy playing what am I riddles to fill time while you wait, at a family game night, in the car, or at school with friends. It’s a fantastic way to pass the time!

Title pin; what am I riddles hard and easy with answers

Guess What Am I Riddles for Kids

Although these riddles are geared toward kids, everyone in the family will have to stretch their brains to figure out the answers!

1. I can be cracked, I can be made. I can be told, I can be played. What am I?

Answer: A Joke!

2. I have no feet, no hands, no wings, but I climb to the sky. What am I?

Answer: Smoke.

3. I am a game that bakers play on their lunch break. What am I?

Answer: Tic Tac Dough.

4. I have a head and a tail that will never meet. Having too many of me is always a treat. What am I?

Answer: A coin.

5. I get lost every time you stand up. What am I?

Answer: Your lap.

6. Take off my skin and I won’t cry, but you will! What am I?

Answer: An onion.

7. I am the last thing you take off when you go to bed. What am I?

Answer: Your feet. (off the floor!)

8. I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?

Answer: A bank.

9. What is big and red and eats rocks?

Answer: A big red rock eater.

10. I am white, have just one horn, and give out milk. What am I?

Answer: A milk truck

11. What comes all the way to a house but never goes in? What am I?

Answer: The steps

12. I have two legs like a cowboy, two eyes like a cowboy, two hands like a cowboy, look just like a cowboy, but I’m not a cowboy. What am I?

Answer: a picture of a cowboy

13. I look just like a half loaf of bread. What am I?

Answer: The other half of a loaf of bread

14. I go up when the rain comes down. What am I?

Answer: An umbrella

15. I fall down and never get hurt. What am I?

Answer: Snow!

16. I lose my head in the morning, but get it back at night. What am I?

Answer: a pillow.

17. I can wave my hands at you, but I never say goodbye. You are always cool when with me, even more so when I am on high. What am I?

Answer: A fan.

18. What kind of coat should be put on when it is wet?

Answer: A coat of paint

19. I am a cross between a computer and a dairy product. What am I?

Answer: Mac and cheese.

Best what am I riddles with answers: I am a breath freshener

Answer: Experi-mints.

21. I am harder to catch the more that you run. What am I?

Answer: Your breath.

22. I am what the cyclist ate when he was in last place. What am I?

Answer: Ketchup.

23. I am the type of Mexican food served at the North Pole. What am I?

Answer: Brrr-itos.

24. I have two hands, but I cannot scratch myself. What am I?

Answer: A clock.

25. Until I am measured I am not known, yet how you miss me when I have flown. What am I?

Answer: Time.

26. No matter how much or how little you use me, you change me every month. What am I?

Answer: A calendar.

27. I am wet when drying. What am I?

Answer: A towel.

28. I am a fruit that is always sad. What am I?

Answer: A blueberry.

29. I am strong enough to smash ships, but I fear the Sun. What am I?

Answer: Ice.

30. I run in and out of town all day and night. What am I?

Answer: A Road.

31. You go at red, but stop at green. What am I?

Answer: A watermelon!

32. I am useless when together but useful when I am broken apart. What am I?

Answer: I am an egg.

33. The more there is the less you see. What am I?

Answer: Fog.

34. You can drop me from the tallest building and I will be well, but if you drop me in water I will die. What am I?

Answer: Paper.

35. I am four letters long, I can be seen in the sky. I am the ocean and I am the sea. What am I?

Answer: The color Blue.

36. I am always in front of you but you can never see me. What am I?

Answer: The future.

37. I am full of holes but still hold water. What am I?

Answer: A sponge.

38. I am a kind of tree you can carry in your hand. What am I?

Answer: A palm.

39. You can hold me in your left hand but not in your right. What am I?

Answer: Your right elbow.

Guess what I am riddles : I can't be a saucepan

Answer: It’s lid.

41. I am a band that never plays music. What am I?

Answer: A rubber band.

42. I have a bottom at the top. What am I?

Answer: Your legs.

43. I am moving left to right, right now. What am I?

Answer: Your eyes.

44. I am easy to lift but hard to throw. What am I?

Answer: A feather.

45. When I am closed, I utter no sound. But when I am turned on, in the living room everyone will be found. What am I?

Answer: The TV.

46. I have many eyes but can’t see. What am I?

Answer: A potato.

47. Add me to your pocket and it will be empty. What am I?

Answer: A hole.

48. I run, it runs. I stop, it still runs. What am I?

Answer: A watch.

Funny What Am I Animal Riddles

Why don’t cats like riddles? They find them purr-plexing!

Enjoy these what am I riddles all about animals!

49. I am a fruit, a bird, and a person. What am I?

Answer: A kiwi.

50. What kind of animal has a head like a cat and a tail like a cat, but is not a cat?

Answer: A kitten.

51. I am a game that mama birds play with their baby birds. What am I?

Answer: Beak-a-boo.

52. I am a fish that is easy to catch at night. What am I?

Answer: A starfish.

53. I am a game that pigs like to play. What am I?

Answer: Pig-pong.

54. I am a bird that hangs around ski resorts. What am I?

Answer: A ski-gull.

55. I always go to bed with my shoes on. What am I?

Answer: A horse.

56. I am a horse that can fly like a bird. What am I?

Answer: A horse fly.

57. I am the kind of dog that has no tail. What am I?

Answer: A hot dog.

58. I sing, have four legs, am yellow, and weigh 1,000 pounds? What am I?

Answer: Two 500-pound canaries.

59. I am a kind of dog that finds rare artifacts. What am I?

Answer: A bark-eologist

animals what am I riddles : I have armor jokes

Answer: A turtle.

61. What do you get if you cross a puppy and a frog?

Answer: A dog that can lick you from the other side of the yard.

62. I am a dog that doesn’t bark. What am I?

Answer: A hush puppy.

63. I am an animal that wears a coat in the winter and pants in the summer. What am I?

Answer: A dog.

64. I am a cross between a turtle and a hedgehog. What am I?

Answer: A slowpoke.

65. I’m alive without air. I’m always drinking but never thirsty. What am I?

Answer: A fish.

66. I have no eyes, legs or ears, but I can move the earth if you give me time. What am I?

Answer: A worm.

67. I am a marsupial’s favorite soft drink. What am I?

Answer: Coca-Koala.

68. I am what chimpanzees wear when they barbecue. What am I?

Answer: Ape-rons.

69. I am a musical insect. What am I?

Answer: A hum-bug.

70. I have a thousand needles but I do not sew. What am I?

Answer: A porcupine.

71. I’m found in the sea and on land but I can’t walk or swim. I travel by foot but I’m toe less. No matter where I go I’m never far from home. What am I?

Answer: A snail.

72. My name sounds like something you might use on your hair or eat for dessert. What am I?

Answer: A Moose.

School What Am I Riddles And Answers

Ask your friends at school and see how many answers they can get correct!

73. I am the tallest part of the school. What am I?

Answer: The library because it has so many stories.

74. am a cross between a dictionary and a buzzing insect. What am I?

Answer: A spelling bee.

75. I am the day of the week you can chew gum in school. What am I?

Answer: Chews-day.

76. I am the kind of bicycle a gym teacher rides to school. What am I?

Answer: An exercise bike.

77. People all over the world come again and again to see me. Most people spend years with me. I am able to make you smarter and wealthier too. What am I?

Answer: School.

78. I am where students sit when they are learning math. What am I?

Answer: Multiplication tables.

79. I am the little snake’s best subject in school. What am I?

Answer: Hiss-story.

Easy what am I riddles for kids at school : I get sharper

Answer: A brain.

81. I am the kind of school you would find on top of a mountain. What am I?

Answer: A high school

82. I am yellow, have four wheels, and lots of arms and legs. What am I?

Answer: A school bus full of children.

83. I go around the schoolyard but I never move. What am I?

Answer: A fence.

84. I am an animal you would find in the school library. What am I?

Answer: A bookworm.

85. I am a place cats go on school trips. What am I?

Answer: A mew-seum.

86. I am the best place to learn about plants. What am I?

Answer: Kinder-garden.

87. I am what computers eat for a snack. What am I?

Answer: Microchips!

88. I am a school you have to drop out of in order to graduate. What am I?

Answer: Skydiving school!

89. I am an instrument that can be played in music class. I am heard but never seen. What am I?

Answer: Your voice.

90. I am the trombone’s favorite playground equipment. What am I?

Answer: The slide.

91. I am a pirate’s favorite subject in school. What am I?

Answer: Arrrrrt.

92. I am white when I am dirty, and black when I am clean. What am I?

Answer: A blackboard.

93. I am tall when I’m young and I am short when I’m old. What am I?

Answer: A Pencil.

94. I have a spine but no bones. What am I?

Answer: A book.

Hard What Am I Riddles

The next section of what am I riddles are a little harder. They’re great if you are looking for more of a challenge.

boy thinking

95. You can enter in, but you can’t come in. I can give you space, but no room. I have keys, but no lock. What am I?

Answer: A computer keyboard.

96. What happens once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years?

Answer: The letter m.

97. What has four fingers and a thumb, gives you a hand in the lab, but can’t pick up anything?

Answer: A rubber glove.

98. I sometimes run, but never walk. You follow me wherever you go. What am I?

Answer: Your nose.

99. What starts out tall, but the longer it stands, the shorter it grows?

Answer: A candle.

hard what am I riddles with answers

Answer: A stamp.

101. I have a mouth but can’t talk, a head but can’t think, a bed but don’t sleep, and I can run but never walk. What am I?

Answer: A river.

102. At night I come without being called. In the morning I am lost without being stolen. What am I?

Answer: A star.

103. I can run but can’t stand. I can be ridden like a horse but don’t eat grass. I can be found all over the world. What am I?

Answer: A bicycle.

I04. have six legs, four ears, and a suit of armor. What am I?

Answer: A prince on horseback.

105. What’s brown, furry, and has 12 paws?

Answer: The Three Bears

106. I am light as a feather, but even Hercules can’t hold me for five minutes. What am I?

Answer: Your breath.

107. I am as big as a dinosaur, but weigh less than one. What am I?

Answer: A dinosaurs’ shadow.

108. I have a trunk, lots of keys, and four legs. What am I?

Answer: A piano stuck in a tree.

109. At the sound of me, people sometimes stamp their feet and wave their arms, and sometimes they may laugh or weep. What am I?

Answer: Music.

110. I am full of keys but can’t open doors. What am I?

Answer: A piano.

111. I have a head, a tail, no legs, and I’m brown. What am I?

Answer: A penny.

112. I am not alive, but I grow; I don’t have lungs, but I need air; I don’t have a mouth, but water kills me. What am I?

Answer: Fire.

113. I make two people out of one. What am I?

Answer: A mirror.

114. I am the beginning of the end, and the end of time and space. I am essential to creation, and I surround every place. What am I?

Answer: The letter E.

115. I am a word of six; my first three letters refer to an automobile; my last three letters refer to a household animal; my first four letters is a fish; my whole is found in your room. What am I?

Answer: A carpet

116. I am six letters. When you take one away I am twelve. What am I?

Answer: The word Dozens.

117. A slender body, a tiny eye, no matter what happens, I never cry. What am I?

Answer: A needle.

118. I have a big mouth and I am also quite loud. I am not a gossip, but I do get involved in everyone’s dirty business. What am I?

Answer: A Vacuum Cleaner.

119. People walk in and out of me. They push and I follow. When they walk out on me, I close up. I wait for the next person to walk into my life and then I open up again. What am I?

Answer: An elevator.

what am I riddles for teens hard

Answer: Steps.

121. I fly when I am born, lie when I’m alive, and run when I am dead. What am I?

Answer: A snowflake.

122. You buy me taken apart, To redo what has been undone; Four of my pieces have one sharp corner, The rest of them have none. What am I?

Answer: A jigsaw puzzle.

123. I can fly but have no wings. I can cry but I have no eyes. Wherever I go, darkness follows me. What am I?

Answer: Clouds

124. I shave every day, but my beard stays the same. What am I?

Answer: A barber.

125. I have cities, but no houses. I have mountains, but no trees. I have water, but no flesh. What am I?

Answer: A map.

*Looking for something similar? Try these fun kids trivia questions too! >>

What Am I Riddles for Teens

Even the teenager in your life will become intrigued by these brain-busting what am I riddles.

126. I am what you call your fingers when they are too cold to text properly. What am I?

Answer: Typo-thermia.

127. I don’t speak unless spoken to. Many have heard me but none have seen me. What am I?

Answer: An echo.

128. I come in only one color, but many different sizes. I live where there’s light but will die in the rain. What am I?

Answer: Your shadow.

129. I am the hardest part about skydiving. What am I?

Answer: The ground.

130. I am what you eat to get rich. What am I?

Answer: A fortune cookie.

131. I am the most expensive air. What am I?

Answer: A millionaire.

132. I am a container without hinges, lock, or key; a golden treasure lies inside me. What am I?

Answer: An egg.

133. You throw away my outside, eat my inside, then throw away the inside. What am I?

Answer: Corn on the cob.

134. I have 13 hearts, but no lungs or stomach. What am I?

Answer: A deck of cards.

135. I’m not alive, but I can die. What am I?

Answer: A battery.

136. I am answered all the time, but never ask a question. What am I?

Answer: The door.

137. If you have me, you don’t share me. If you share me, you don’t have me. What am I?

Answer: A secret.

138. The person who makes me has no need for me. Neither does the person who buys me. But the person who uses me can neither see or feel me. What am I?

Answer: A coffin.

139. I am a vehicle that is spelled the same from the front as well as from the back. What am I?

Answer: A racecar

teens and adults what am I riddles

Answer: An umbrella.

141. I have no beginning, end, or middle. What am I?

Answer: A donut.

142. I call the trees my home, yet I never go inside, and if I ever all off the tree I will surely be dead. What am I?

Answer: Leaves.

143. I am an eight-letter word that remains a word as you keep removing one letter from me. What am I?

Answer: Starting (staring, string, sting, sing, sin, in, and I)

144. I am heavy going forward but not going backward. What am I?

Answer: Ton

145. I go up but never come down. What am I?

Answer: Your age.

146. I can go through glass without breaking it. What am I?

Answer: Light.

147. I come up to let you go or go down to make you stay. What am I?

Answer: An anchor.

148. I am a question you can never answer yes to. What am I?

Answer: Are you asleep?

149. I am an odd number. Take away a letter and I become even. What am I?

Answer: Seven.

150. I am a word that is always spelled wrong. What am I?

Answer: Wrong.

151. I am a ball that rolls but can’t bounce or be thrown. What am I?

Answer: An eyeball.

152. I am the only organ that named myself. What am I?

Answer: The brain.

153. I help you from your head to your toe. The more I work, the smaller I grow. What am I?

Answer: A bar of soap.

154. I’m where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?

Answer: A dictionary.

155. I can never be thrown, but I can be caught. Ways to lose me are always being sought. What am I?

Answer: A cold.

156. I have many teeth but I can’t bite. I’m often used early but rarely at night. What am I?

Answer: A comb.

157. People make me, save me, change me, raise me. What am I?

Answer: money.

158. The more you take away, the more I become. What am I?

Answer: A hole.

159. I am a word of five letters and people eat me. If you remove the first letter, I become a form of energy. Remove the first two and I’m needed to live. Scramble the last three and you can drink me. What am I?

Answer: Wheat, heat, eat, tea

funny what am I jokes for teens

Answer: Memories

161. I can’t even” is what you say when you are having trouble in my class. What am I?

Answer: Math class.

Holiday What Am I Puzzles & Jokes

There’s something for everyone in this section of holiday riddles for Christmas, Thanksgiving, Halloween, Valentine’s Day, and Easter.

Ask them at family events or while traveling in the car to your holiday event.

holiday what am I riddles for kids and adults

Christmas Riddles for Kids

162. I come up with a lot of colors, so lovely and bright. I turn so many houses into a beautiful sight. What am I?

Answer: Christmas Lights.

163. Open me every day for something that can’t be beat. Behind each of the doors, you will discover a tasty treat. What am I?

Answer: Advent calendar.

164. Although it might look like I belong on your toes, I’m actually hung up for gifts as every child knows. What am I?

Answer: Christmas Stocking.

165. I can be made from evergreens, pine cones, or berries and I am round. On the front door of someone’s house, at Christmastime I am found. What am I?

Answer: A wreath.

166. I am a plant seen every Christmas which people hang up above and then they stand beneath me and kiss someone they love. What am I?

Answer: Mistletoe.

167. Rip this off quickly so it can no longer hide your precious gift that is concealed inside. What is it?

Answer: Wrapping paper.

168. I am a ball that does not bounce. What am I?

Answer: A snowball.

169. I am a colored strip used to decorate your tree, metallic and shiny you will find me. What am I?

Answer: Tinsel.

Christmas riddles for kids

Answer: Candy cane.

171. You can hold me and shake me, but I’m easy to break. I have lots of snow, even though it’s all fake. What am I?

Answer: A snow globe.

172. I am a man during the winter, but I could be a source of water in the spring. What am I?

Answer: A snowman.

173. I am an egg, but I’m meant to be drunk. What type of egg am I?

Answer: Eggnog.

174. I will never be hungry during Christmas. What am I?

Answer: A stuffed turkey!

175. I have a body with crispy arms, white eyes, and funny feet. You might love to eat this too. What am I?

Answer: A gingerbread man.

176. I am where a snowman usually keeps his money? What am I?

Answer: A snow bank.

177. I get dressed in trinkets and everyone smiles when they look at my star. What am I?

Answer: A Christmas tree.

178. I hide around the house and move during the nights. Santa sends me to see who’s naughty and nice. What am I?

Answer: The Elf on the Shelf.

179. When going around the world, I can find the way. I go to every country while helping pull Santa’s sleigh. What am I?

Answer: Reindeer.

Christmas what am I riddles for kids

Answer: Sleigh.

181. I am red and white. I am moving in circles, and I am red and white again. What am I?

Answer: Santa’s clothes inside a washing machine.

182. I am the perfect thing to put into the Christmas pie. What am I?

Answer: Your teeth!

183. I am a type of fruit that people serve at Christmas that has tons of carbs. What am I?

Answer: A fruitcake!

*See more fun Christmas games:

Thanksgiving What Am I Riddles for Kids

184. The annual tradition each and every Thanksgiving Day is watching the great team sport The Lions and Cowboys play. What am I?

Answer: Football.

185. I have ears but I cannot hear. What am I?

Answer: Corn.

186. Most people eat me, and that is no surprise. I taste great as chips and also as fries. What am I?

Answer: A potato.

187. I’m an orange squash that is baked in a pie. What am I?

Answer: A pumpkin.

188. I am a key that has legs, but can’t open a door. What am I?

Answer: turKEY!

189. If you like sweet side dishes, then I will make you a happy fellow as I have sweet potatoes as well as sugar and marshmallow. What am I?

Answer: Candied yams.

Thanksgiving what am I riddles for kids with answers

Answer: Squash.

191. I am big, brown, and red all over. What am I?

Answer: A turkey with a scoop of cranberry squash.

192. If you want to picture fall, then my image would be best. I am a horn that is filled with all the season’s harvest. What am I?

Answer: Cornucopia.

193. I am always in the middle of the table every Thanksgiving. What am I?

Answer: The letter b.

194. I am the type of music the Pilgrims like the best. What am I?

Answer: Plymouth rock.

195. I have feathers, a beak, and am dressed. What am I?

Answer: A Thanksgiving turkey.

196. I’m a flower, but I don’t bloom; I sound like a month and float over water. What am I?

Answer: Mayflower.

197. You see this festive event along the street on this very special day, from Mickey to Dora, all of the people will make way. What am I?

Answer: The Thanksgiving Day Parade.

198. I am a cross between a turkey and a monkey. What am I?

Answer: A banana that gobbles.

199. I am where turkeys go if they want to dance. What am I?

Answer: The Butter Ball.

Thanksgiving riddles for kids

Answer: Pilgrims.

201. I am blue and covered with lots of feathers. What am I?

Answer: A turkey holding its breath.

*Don’t miss this fun Thanksgiving scavenger hunt too >>

Halloween Riddles for Kids

202. I am a ghost’s favorite board game. What am I?

Answer: Moan-opoly

203. I scare some people, but most kids think I’m sweet. What am I?

Answer: Halloween.

204. I am what a skeleton uses to call his friends. What am I?

Answer: A tele-bone.

205. I am the position a ghost plays on a soccer team. What am I

Answer: Ghoul-keeper.

206. I am what vampires take for sore throats. What am I?

Answer: Coffin drops.

207. I am what a monster puts in it’s coffee. What am I?

Answer: Scream and sugar.

208. I am the kind of vehicle Bigfoot drives. What am I?

Answer: A monster truck.

209. I am big, scary, and carry binoculars. What am I?

Answer: A monster on safari.

210. I am the kind of music mummies perform. What am I?

Answer: Wrap.

211. Ghosts bring me to their music lessons. What am I?

Answer: Sheet music.

212. I am a room in the house ghosts will not haunt. What am I?

Answer: The living room.

213. I have a name but it isn’t mine. You don’t think about me while in your prime. People cry when I’m in their sight. Others lie with me all day and night. What am I?

Answer: A tombstone.

Halloween riddles for kids

Answer: A scarecrow.

215. Ancient knowledge few can know, in the night is where I roam. Vermin I grab in my holy flight. No one can hide from my sight. What am I?

Answer: An owl.

216. Darkness, dust, cobwebs and creaking floors. Secrets, spirits, strange noises and occasional slamming doors. What am I?

Answer: A haunted house.

217. Sometimes in the dark when it’s late at night, I like to float around and give everyone a fright. What am I?

Answer: A ghost.

218. I am present, but also past. I am wrapped, but not a gift. I am named after a parent, but have not children. What am I?

Answer: A mummy.

219. I have a body, arms, legs, and a head, but I’m heartless and have no guts. What am I?

Answer: A skeleton.

220. I sleep upside down and I fly through the night. I live in dark places and I don’t have good eyesight. What am I?

Answer: A bat.

221. I always leave a trace, so you can see where I’ve been. I have some extra legs, and I make people scream. What am I?

Answer: A spider.

222. From the head down to the toes, through every living being I flow. Some people might faint when they see me though! What am I?

Answer: Blood.

223. What is red, juicy, and delicious but could be poisonous when offered by the wrong woman?

Answer: Snow White’s apple.

224. One day a year I am decorated in style and am the center of attention even when you make me into a pie. What am I?

Answer: A pumpkin.

225. I have a head and no body. My smile lights up the night. What am I?

Answer: A jack-o’-lantern.

226. It is thanks to me that you can sweep the floor. I am also used by witches so they can fly and soar. What am I?

Answer: A broomstick.

Answer: The Dead Sea.

228. Read me or write me, I’m good for a fright. I can be spooky but I’m best told at night. What am I?

Answer: A scary story.

229. I am a vampire’s biggest fear, but a chef’s favorite ingredient. What am I?

Answer: Garlic.

Valentine Riddles And Jokes

230. You can touch me, You can break me, You should win me if you want to be mine. What am I?

Answer: A heart.

231. I can’t be bought, but I can be stolen without a glance. I’m worthless to one, but priceless to two. What am I?

Answer: Love.

232. I come in many shapes, many colors and many sizes. I am where you write someone your true feelings. I am almost always flat. What am I?

Answer: Valentine’s Day Card

233. Sweet, sour, tart, and sugary, you can see me in every store and pantry. What am I?

Answer: Candy.

234. White, dark, round, square, big, or small, I am seen on Valentine’s Day and loved by all. What am I?

Answer: Chocolate

235. You see me in rainbows, you see me on Valentine’s Day, you see me in a busy street, and my blood turns this color when oxygen and I meet. What am I?

Answer: The color red.

236. In a vase, garden, pot or field, these are the homes of this Valentine’s Day symbol that comes in many different colors such a red, pink, white, yellow, and orange. What am I?

Answer: Roses

237. You’ll find me in a bee, in a comb, and in cakes. What am I?

Answer: Honey.

238. I am young, romantic and sometimes shallow, and am named after man’s best friend. What am I?

Answer: Puppy love.

239. I am the most loving vegetable because I’m all heart. What am I?

Answer: Lettuce

240. I am the sweetest and most romantic fruit. What am I?

Answer: Honeydew

Easter What Am I Riddles for Kids

241. I am the best way to catch a bunny. What am I?

Answer: A carrot.

242. I am the Easter Bunny’s favorite music. What am I?

Answer: Hip-Hop.

243. I am a bunny’s favorite type of book. What am I?

Answer: One with a hoppy ending.

244. I am an Easter bunny the day after Easter. What am I?

Answer: Eggs-hausted.

245. I am the Easter Bunny’s favorite restaurant. What am I?

Answer: IHOP.

246. I am sometimes hollow and other times carry chocolate inside. Sometimes I am real and am painted on the outside. What am I?

Answer: Easter eggs.

247. I am a type of beans that won’t grow in your garden. What am I?

Answer: Jelly beans.

248. I am a bunny that can’t hop. What am I?

Answer : A chocolate bunny.

249. I am the Easter bunny’s favorite sport. What am I?

Answer: Basket-ball.

250. I am a cross between a rabbit and a lawn sprinkler. What am I?

Answer: Hare spray.

To Consider with What Am I Riddles With Answers

So, how did you do?

Hopefully, these fun what am I riddles allowed you to think, laugh, and connect with family.

Let me know if you enjoyed them in the comments!

More Question and Game Posts You will Love!

Sources

Cerf. Bennett. Riddles and More Riddles! New York, Random House, Inc., 1989.

Helmer. Marilyn. Funtime Riddles. Tonawanda, NY, Kids Can Press Ltd., 2004.

Helmer. Marilyn. Recess Riddles. Tonawanda, NY, Kids Can Press Ltd., 2004.

Pattison. Rosie. National Geographic Kids: Just Joking Jumbo 2. Washington, D.C, National Geographic Partners, 2018.

“300+ What Am I Riddles (with answers)” (riddles.com)

“37 of the Best Riddles for Teens (with answers)” (readersdigest.com)

“50 Easy Riddles Anyone can Solve” (readersdigest.com)

“103 Christmas Riddles for Guaranteed Holiday Cheer” (readersdigest.com)

“50 Thanksgiving Riddles the Whole Family Will Love” (readersdigest.com)

“25 East Riddles That Will Have you Hunting for Answers” (readersdigest.com)

“Valentine’s Day Riddles” (getriddles.com)

“75 Hilarious Halloween Riddles for a Spooky, Silly Good Time” (parade.com)

Funny What Am I Jokes For at Home and School

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *